Nieuwe

Collega?

Vacature: Ervaren Mechatronica Engineer met klantgerichte instelling

Geeft het jou een kick om met jouw technische kennis en ervaring het mechatronica team tot een hoger niveau te tillen bij een jong en innovatief bedrijf?

AM-Flow maakt het verschil in de end-to-end automatisering van het post-proces workflow binnen de wereld van Additive Manufacturing. Wij willen onze ambitie waarmaken, iemand zoals jij de ruimte bieden een team te bouwen en de kans geven om met ons mee te groeien.

Inhoud

Functie

Bouw jij mee aan de eerste ‘lights-out’ Additive Manufacturing factory?

Ons team ontwikkelt baanbrekende technologie waarbij de complexiteit zit in het herkennen van welke geometrie dan ook, want met 3D-printen kunnen we echt oneindig veel vormen maken. Hiervoor gebruiken wij Robotica, Artificial Intelligence en Vision technologie die fysieke modellen in een split second herkennen, en dat alleen op basis van hun geometrie (vorm).

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een ervaren mechatronica engineer met kennis van elektronica, mechanische toepassingen en affiniteit met AI software en robotica. Je deelt je ervaring met andere collega’s en bouwt daarmee aan de ontwikkeling van onze huidige en nieuwe producten, de structuur van de organisatie en bent een aanspreekpunt voor je collega’s en wanneer nodig voor klanten.

Het is een afwisselende functie waar geen dag hetzelfde is. Je bent bijvoorbeeld aan het begin van de week betrokken bij een overleg over de blauwdruk voor een nieuw baanbrekend product binnen de industrie om deze vervolgens uit te werken tot een goed functionerende machine.

Ook je marketing en sales collega’s hebben je ondersteuning nodig. Zij staan samen met jou op toonaangevende internationale beurzen waar jij soepel de door met jou geïnstalleerde hardware een perfecte demonstratie van de Additive Manufacturing fabriek van de toekomt kan laten zien.

Op andere dagen werk je zelfstandig aan een nieuw test protocol voor het optimaliseren van de complete installatie en draagt de verantwoordelijkheid dat de deadline van oplevering bij de klant gehaald wordt.

Daarnaast vinden klanten, net als wij, service heel erg belangrijk en daar staat ons team ook voor ze klaar. Je draait in toerbeurten mee in de servicedienst als aanspreekpunt en om ze te begeleiden naar een oplossing van hun probleem.

Wat zijn

jouw skills?

Wat voor collega ben jij?

Je bent een ondernemende, resultaat gerichte sociale collega die een HBO diploma richting mechatronica / elektrotechniek / industriële automatisering op zak heeft en toonaangevende ervaring heeft op dit gebied. Met minimaal een rijbewijs B bezoek je graag (internationale) klanten en heb je een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift.

Wat bieden

wij jou?

Dit is wat wij je te bieden hebben
Je werkt vanuit het Brainport Industries Campus (BIC) in Eindhoven en komt terecht in een dynamisch, gevarieerd, informeel en hecht team van specialisten die graag iets voor elkaar over hebben. We zijn een jonge, kleine en platte organisatie waar je ruim baan krijgt voor ondernemerschap en de kans om mee te groeien in een internationale markt.

Uiteraard hoort er bij het vervullen van de functie een passend salaris, laptop, … en het juiste gereedschap om je werk te kunnen doen. Heb je vragen of wil je meer weten over de arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met alewijn.medendorp@am-flow.com voor een kennismakingsgesprek.

Over

AM-Flow

AM-Flow, winnaar van de Formnext Startup en SME AME Tech Innovation Award, levert Industrie 4.0 automatiseringsoplossingen die op het oog simpele taken binnen 3D-print fabrieken mogelijk maken, maar dan wel efficiënter en goedkoper.

Denk daarbij aan het herkennen en identificeren van 3D-gerpinte onderdelen, geautomatiseerd sorteren, geautomatiseerd verplaatsen en het verpakken van deze onderdelen.

Kijk voor meer informatie op:  https://www.linkedin.com/company/am-flow

Join

Us

Interesse in een kennismaking of wil je meer weten? Neem contact op met Alewijn Medendorp
alewijn.medendorp@am-flow.com

Amsterdam

• AI, machine learning
• 3D Software

Kattenburgerstraat 5
Marineterrein building 003-H
1018 JA Amsterdam, The Netherlands
+31850187687
info@am-flow.com

Eindhoven

• Showroom
• Vision, Motion & Robotics

Brainport Industries Campus 1
Pavilion H.07/1
5657 BX Eindhoven, The Netherlands
+31850187687
info@am-flow.com

Our brand is what we are

AM-Flow