We’re

Hiring

HR-manager

Heb jij als HR-manager oog voor de mens achter de werknemer en weet jij wat belangrijk is om nieuwe collega’s te binden aan onze organisatie? Dan is AM-Flow de perfecte werkplek waar gebouwd wordt aan je eigen toekomst en die van een ander.

Job

Description

Waar hebben we jouw hulp voor nodig?

AM-Flow is een jong, mondiaal opererend bedrijf in de 3D-print markt die met dubbelcijferige percentages groeit. We bestaan 8 jaar en hebben recent groeikapitaal opgehaald om verder op te schalen. Om deze groei te kunnen faciliteren, nieuw collega’s te werven en de HR zaken te organiseren zoeken wij een ondernemende HR-manager met relevante ervaring.

Als snel groeiende scale-up hebben wij een platte organisatie met een open werkcultuur. Aanvankelijk ben jij de spin in ’t web en duizendpoot en ben je verantwoordelijk voor de werving en verder inrichten en ontwikkelen van alle HR gerelateerde zaken. Dat vraagt naast visie, een pragmatische inslag een ondernemende mentaliteit met een goede dosis humor en teamspirit.

Met jouw uitstekende communicatieve vaardigheden bied je optimale ondersteuning aan het management team bij het nemen van beslissingen met betrekking tot HR-zaken in relatie tot de doelstellingen.

What are

your skills?

Wat wordt er van jou verwacht?

  • Je hebt minimaal HBO/WO werk- en denkniveau
  • Je hebt minimaal tussen de 2 a 3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar
  • Je bent een ondernemende, energieke en innovatieve denker met uitstekende leidinggevende kwaliteiten
  • Je vaardigheid in het Engels en Nederlands is uitmuntend

Your

Workplace

Waar kom je te werken?
Je gaat aan de slag bij een snelgroeiend internationaal bedrijf en het kantoor waar je komt te werken is gevestigd in Eindhoven en om de week in de vestiging Amsterdam vlakbij het Centraal Station, maar je hebt ook de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.

Je komt terecht in een hecht team, waar openheid en een no-nonsense instelling zeer op prijs worden gesteld.

Wil jij werken in snel groeiend, sterk, ervaren en ambitieus team bij een wereldleider op het gebied van AM-automatisering? Zorg dan dat je snel reageert!

What’s in it

for you?

Wat bieden we jou?

  • Het salaris van wat je mag verwachten bij deze functie, maar hangt af van je ervaring
  • De kans om een organisatie te laten groeien en een gedegen HR afdeling in te richten
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
  • Een team van enthousiaste en gedreven collega’s waaraan je jezelf kunt optrekken.

About

AM-Flow

Wie zijn wij?
Als winnaar van de Formnext Startup en SME AME Tech Innovation Award levert AM-Flow slimme automatiseringsoplossingen die op het oog simpele taken binnen 3D-print fabrieken mogelijk maken, maar dan wel efficiënter en goedkoper. Denk daarbij aan het herkennen en identificeren van 3D-geprinte onderdelen, geautomatiseerd sorteren, geautomatiseerd verplaatsen en het verpakken van deze onderdelen. 

Kernwoorden: 3D-print, Industrie 4.0, Automatisering, Deep Learning, Mechatronica, Scale-up, Groeikapitaal, Patenten, Internationale team en klanten.

Join

Us

Meer informatie?
Mocht je informatie over de vacature, werkzaamheden of salarisindicatie willen hebben, voel je dan vrij om contact met ons op te nemen via pieter.dekkers@am-flow.com Mocht je zelf niet geïnteresseerd zijn, maar je kent wel dé persoon voor deze functie, laat ons dan wat weten want wij kunnen alle hulp gebruiken.

Kijk voor meer informatie op https://www.linkedin.com/company/am-flow

Amsterdam

• AI, machine learning
• 3D Software

Kattenburgerstraat 5
Marineterrein building 003-H
1018 JA Amsterdam, The Netherlands
+31850187687
info@am-flow.com

Eindhoven

• Showroom
• Vision, Motion & Robotics

Brainport Industries Campus 1
Pavilion H.07/1
5657 BX Eindhoven, The Netherlands
+31850187687
info@am-flow.com

Our brand is what we are

AM-Flow