We’re

Hiring

HR-manager (24-32 uur/week)

Heb jij als HR-manager oog voor de mens achter de werknemer en weet jij wat belangrijk is om nieuwe collega’s te binden aan onze organisatie? Dan is AM-Flow de perfecte werkplek waar je kan bouwen aan jouw eigen toekomst en die van jouw collega’s!


De

Functie

In deze veelzijdige rol ben je verantwoordelijk voor het structureren van de HR-activiteiten waarbij het wervingsproces en de stageprogramma’s prioriteit hebben. Daarnaast ga je als spin in ’t web aan de slag met het verder inrichten en ontwikkelen van alle HR gerelateerde zaken. De geplande groei van de organisatie vraagt naast visie ook een pragmatische inslag en een ondernemende mentaliteit om in deze rol succesvol te zijn.

Wie

zijn wij?

AM-Flow ontwikkelt en implementeert Smart Industry automatiseringsoplossingen die op het oog simpele taken binnen 3D-print fabrieken mogelijk maken, maar dan wel efficiënter en goedkoper. Denk daarbij aan het herkennen en identificeren van 3D-geprinte onderdelen en het geautomatiseerd sorteren, verplaatsen en verpakken van deze onderdelen.

Wij zijn een jonge, innovatieve en snelgroeiende scale-up met een platte organisatie, een open werkcultuur en voldoende groeikapitaal om verder op te schalen met gedreven, enthousiaste nieuwe collega’s.

Wat zijn

jouw taken?

De belangrijkste taken

  • Werving- en selectieproces incl. contacten met externe partijen
  • Structureren van de stageprogramma’s incl. contact met de opleidingsinstituten
  • Ondersteuning van het MT met betrekking tot de ontwikkeling van het HR-beleid
  • Bijhouden van personeelsdossiers inclusief arbeidscontracten
  • Opzetten en vastleggen van relevante HR-processen

Onze

verwachtingen

Je beschikt over een relevante afgeronde hbo-opleiding en je hebt ruim voldoende ervaring om de werkzaamheden verder invulling te geven. Ervaring in een groeiende technologisch georiënteerde organisatie actief in de B2B markt is waardevol. Je bent prima in staat om zelfstandig te werken en jouw vaardigheid in het Engels en Nederlands is uitmuntend.

De fase waarin de organisatie zich bevindt, vraagt ook om goede sociale vaardigheden, flexibiliteit en een innovatieve mindset.

Wat bieden

wij jou?

Dit is wat AM-Flow je te bieden heeft:

  • Leeft techniek in jou? Dan sluit onze innovatieve en hightech cultuur helemaal bij jou aan.
  • Ons team bestaat uit professionals, maar we vinden een informele werksfeer en korte lijntjes net zo belangrijk.
  • Door onze groei zijn jouw ontwikkelmogelijkheden bij ons onbegrensd. Daarom bieden wij volop doorgroei- en opleidingsmogelijkheden om nog beter te worden in jouw vakgebied.
  • Plezier hebben in je werk is het belangrijkste, maar een goed salaris is toch ook heel fijn.

Waar ga

je werken?

Als standplaats kan je kiezen tussen ons kantoor in de Brainport Industries Campus Eindhoven, midden in de hightech manufacturing industrie, of ons kantoor op het Marineterrein in Amsterdam, vlak naast het station. Regelmatige aanwezigheid op beide locaties is wel een vereiste. Na een goede inwerkperiode heb je uiteraard ook de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken.

Wil jij aan de slag in een sterk, ervaren en ambitieus team? Zorg dan dat je snel reageert!

Join

Us

Meer informatie?
Mocht je meer informatie over de vacature willen hebben, voel je dan vrij om contact met ons op te nemen via hr@am-flow.com. Mocht je zelf niet geïnteresseerd zijn, maar je kent wel dé persoon voor deze functie laat ons dan wat weten want wij kunnen alle hulp gebruiken!

Kijk voor meer informatie op https://www.linkedin.com/company/am-flow

Our brand is what we are

AM-Flow

Amsterdam

• AI, machine learning
• 3D Software

Kattenburgerstraat 5
Marineterrein building 003-H
1018 JA Amsterdam, The Netherlands
+31850187687
info@am-flow.com

Eindhoven

• Showroom
• Vision, Motion & Robotics

Brainport Industries Campus 1
Pavilion H.07/1
5657 BX Eindhoven, The Netherlands
+31850187687
info@am-flow.com